Waarom Invoeren

Wilt u een auto importeren uit Duitsland of Belgie of een van de andere EU-landen? Geef dan middels ons AANVRAAGFORMULIER aan wat voor auto u zoekt. Hoe uitgebreider u dit formulier invult, hoe sneller wij via ons uitgebreide Europese dealernetwerk een passende auto en/of motor voor u kunnen vinden.

Een auto importeren uit Duitsland is de laatste jaren erg populair in Nederland.

Steeds meer mensen kiezen er voor om een auto te importeren uit Duitsland, Belgie, Italie of Amerika. De belangrijkste reden dat mensen kiezen voor een import auto is de enorme kostenbesparing die op kan lopen tot ruim 30%.

Wilt u uw auto zelf ophalen? Klik dan HIER en kunt u al zelf voor 249,- een auto importeren.

Waarom een auto importeren?

Een auto importeren uit het buitenland heeft een hoop voordelen. De belangrijkste redenen waarom veel Nederlanders kiezen voor een import auto zijn:

1. Aanzienlijke kostenbesparing
2. Groot aanbod auto's vaak met lage kilometer standen
3. Complete uitrusting, veel opties voor minder geld

De BPM is de belasting die u over uw import auto moet betalen zodra u de auto in Nederland importeert. De BPM is op meerdere manieren te berekenen. Wij zorgen er altijd voor dat u zo goedkoop mogelijk uit bent. Door onze ervaring met het importeren van auto's doen wij voor u altijd een voordelige BPM aangifte.

Waarom is een auto importeren uit Duitsland goedkoper?

Het importeren van auto's uit Duitsland is de laatste jaren erg populair, wat is de belangrijkste reden voor het importeren van een auto?

De belangrijkste reden dat veel Nederlanders een auto importeren uit Duitsland is simpelweg het grote prijsverschil.

Het importeren van een auto uit Duitsland is goedkoper omdat een groot deel van de BPM (de aanschafbelasting op nieuwe auto's) afgeschreven kan worden. Dit betekent dat u niet het hele bedrag aan BPM hoeft te betalen.

De meeste auto's in Duitsland zijn erg luxe uitgevoerd. U zult in Duitsland weinig auto's vinden die met weinig opties zijn uitgerust.

Het is dus mogelijk om voor een relatief lage prijs, een zeer luxe auto aan te schaffen.

U bepaalt zelf waarin wij u ondersteunen met de import van uw auto. Doet u de onderhandeling liever zelf, en wilt u dat wij het transport en de bpm aangifte regelen? Dan is dat mogelijk. Weet u welke auto u wilt hebben, en wilt u de auto zo snel mogelijk voor de deur hebben staan? Wij maken het in orde. Altijd tegen scherpe tarieven. Als u de transportkosten laag wilt houden zoek dan een autoverkoper die vlak bij de grens zit.

Wat ben ik in totaal kwijt voor de auto?

Wanneer u een auto besluit te importeren moet u rekening houden met de volgende importkosten:

- Het transport naar Nederland.
- De verzekering om de auto naar Nederland te mogen rijden
- Kosten RDW keuring en eventuele APK kosten.
- De BPM (belasting personenauto's en motorrijwielen)

De auto invoeren in Nederland en de BPM berekening

Voordat uw import auto een Nederlands kenteken krijgt moeten er nog een aantal zaken geregeld worden. Allereerst moet uw auto langs de RDW waar de auto vervolgens onderzocht wordt. Daarna dient u de BPM aangifte in te dienen bij het kantoor van de Belastingdienst (vaak op dezelfde lokatie als de RDW).

Zodra u de verschuldigde rest-BPM betaald heeft, ontvangt u van de RDW uw kentekenbewijs en kunt u uw kentekenplaten laten maken.